lauantai 6. kesäkuuta 2009

Olohuonetta kuvaamassa

Vaimoni sisko on ollut järjestämässä Olohuonetapahtumaa, joten kävin pyörähtämässä siellä tänään. Koska kyse on taidetapahtumasta ajattelin, että sieltä voisi saada hauskoja kuvia. Tämä reissu oli tietyllä tavalla ensimmäinen "julkinen" kuvausreissuni, koska menin ihmisten joukkoon strobistikamoilla. Sainkin jonkin verran ihmettelijoitä kun kasasin salamaständejä, mutta ihmiset (ne muutamat) olivat ihan positiivisesti hommassa mukana kuvauslupaa kysyessäni. Seuraavassa muutama kuva "kaupunkiseinän" maalaajista.



Muutaman kokeilun jälkeen päädyin ottamaan yllä olevan kuvan pikku tytöstä, joka maalasi siskonsa kanssa seinää. Mielestäni tässä kuvassa sommittely seuraa kultaista leikkausta, joten kai siinäkin on jokin totuus taustalla. Toiseksi otin kuvan Mikasta, joka on amerikan-suomalainen ja maalasi San Fransiscon "Hippikarhua" jo toista päivää.



Strobistiläppää: Molemmissa kuvissa käytin sb-28 kameran vasemmalla puolella ja oikealla puolella oli Vivitar 285HV varustettuna vihreällä geelillä ja suunnattuna hieman kaupunkiseinää kohden.

Olohuonetapahtuma vaikutti mielenkiintoiselta, mutta harmi vain, että ilmat eivät tänä vuonna oikein suosineet sitä. Järjestäjät olivat nähneet paljon vaivaa, joten toivotaan, että heidän mielestä tapahtuma onnistui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti