torstai 11. kesäkuuta 2009

Huomenna Kehää kuvaamaan..

Laitoin jokin aika sitten ilmoituksen Muusikoiden.net:iin, että ottaisin bändeistä kuvia ilmaiseksi, jotta saisin harjoitusta kuvaamisen suhteen. Minuun ottikin yhteyttä laitilalainen punk-rock-bändi Kehä ja sovimme, että menemme huomenna (perjantaina) Ruissaloon ottamaan kuvia. Viimeksi kirjoitin tänne kuinka hommat menivät hieman metsään skeittikuvia ottaessa, mutta nyt olen valmistautunut mielestäni hyvin. Eli alla on check-list huomista varten:


  • Lähetin Kehän pojille linkkejä muutamiin mielestäni "heidän oloisiin" kuviin ja kyselin, että ovatko ne jotain sellaista, mitä he haluavat. Näin pystyin suunnittelemaan etukäteen, mitä mahdollisesti tulen tekemään. Tosin eihän lopputulosta voi tietää vielä:)
  • Akut on ladattu kamerasta, salamoista, radiotriggereistä ja käyn vielä huomenna ostamassa kaksi pakettia paristoja backupiksi
  • Otan mukaan myös repun, jonne laitan muutaman tiiliskiven. Kyseessähän on saari, jonne olen menossa kuvaamaan, joten siellä voi tuulla ja ständit pitää saada pysymään pystyssä varsinkin, jos käytän varjoa.
  • Mietin etukäteen vaihtoehdot kuvauspaikoiksi. Tiedän jopa missä suunnassa Aurinko on kuvaushetkellä, joten olen ainakin vähän suunnitellut asioita etukäteen. Koskaan ei kuitenkaan tiedä, mitä käytännössä tapahtuu ennen kuin on paikan päällä.


Eli toivottavasti kaikki tarvittava on mukana ja saan edes yhden hyvän kuvan aikaiseksi. Tämähän on oikeastaan ensimmäinen kerta kun saan kuvata ihmisiä, jotka tulevat varta vasten kuvattaviksi. Tosin tällaisissa tilanteissa ei tarvitse hosua ja sanoa ihmisille: "Koita nyt kestää vielä hetki" jne...

Kirjoittelen tänne taas kun minulla on kuvia näytettävänä. Toivottavasti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti