tiistai 15. syyskuuta 2009

Bad King Promokuvat



Kävin kuvaamassa tänään turkulaista Bad King bändiä. Sain mielestäni otettua parhaimpia promokuvat tähän mennessä. Ehkä sitä alkaa pikkuhiljaa oppia hommaa. Yksi seikka, josta huomasin, että kuvaus onnistui oli se, että ei kuville tarvinnut tehdä oikeastaan mitään jälkikäsittelyä eli valotukset ja aukot mennyt olivat hyvin kohdalleen. Jaskaahan sitä tuli jauhettua:) Valotukset ja aukot olivat mielestäni kohdallaan, mutta taustoja päätin hieman jälkikäsitellä. Esimerkkinä alla oleva potrettikuva. Uskon tosin, että joku ammattilainen löytäisi kuvista heti jotain korjattavaa, mutta itse olen niihin varsin tyytyväinen.

Yllä olevan ryhmäkuvan lisäksi sain myös pari onnistunutta yksittäispotrettikuvaa, joista alla esimerkki. Tästä kuvasta jälkikäsittelin taustan ja itse kuvassa oleva henkilölle ei ole tehty mitään käsittelyä (paitsi muunnos mustavalkokuvaksi). Taustalle tein tekstuurin sekä maskasin laulajan kuvasta niin, että tekstuuri ei ole hänen päällään.



En tällä kertaa jaksa selitellä kuvaussessiota kovinkaan paljon... Joten loput setistä on nähtävissä Flickr:stä. Eipä tässä muuta kuin ensi kertaan ja öitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti